Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter

produkt

Vill Du att vi installerar PC-komponenter åt dig i Din dator - när du uppgraderar eller köper ny hårdvara hos oss - klicka här. Tjänsten ingår när du köper en komplett dator av oss!

Appe iMac 27 5K Retina Core i5 3.2GHz 8GB 1TB Fusion AMD Radeon R9 M390 2GB

Appe iMac 27 5K Retina Core i5 3.2GHz 8GB 1TB Fusion AMD Radeon R9 M390 2GB

Beskrivning:

Ett mästerverk in i minsta pixel
iMac har alltid varit utrustad med den senaste tekniken och samtidigt drivit utvecklingen framåt. Allt för att göra den optimala allt-i-ett-datorn ännu bättre. Retina-skärmen är ett bevis på detta. Apple tänjde på gränserna när det gäller pixeltätheten, så att allt visas med otrolig exakthet. En elegant och försvinnande tunn skärm, med klara färger och hög kontrast och utan några kompromisser.

Bilder som får dig att tappa andan
27-tums iMac med Retina 5K-skärm har den senaste, högpresterande AMD-grafiken med upp till 3,7 teraflop beräkningskraft och är nu snabbare och kraftfullare än någonsin, med sjätte generationen Intel Core-processorer. En snabbare dator kan man knappast begära. Ändå får prestandan ytterligare en skjuts i grafikkrävande program som Logic Pro eller Final Cut Pro, tack vare Turbo Boost 2.0. Allt sker i bakgrunden, men du kommer ändå att märka skillnaden.

En fusion av lagring, snabbhet och intelligens
Fusion Drive kombinerar en rymlig hårddisk med högpresterande flashlagring. Välj mellan snabb Fusion Drive på 1 TB eller en ännu snabbare version med upp till 3 TB lagringsutrymme. Oavsett vilken du väljer går allt från att starta datorn till att öppna appar och importera bilder både snabbare och smidigare. Det beror på att objekt som används ofta lagras i den snabba flashenheten medan objekt som används sällan läggs på hårddisken. Du får det bästa av två världar.

Retina-skärm, en skärm med vision
Korrekt. Ljusstark. Klar. Oavsett hur du ser på en skärm, så är Retina-skärmen i en klass för sig. Pixlarna är så tätt packade att du inte kan urskilja en endaste. Texten är så skarp att det känns som att läsa mejl och dokument på en tryckt sida. Och med ett nytt, bredare färgomfång kan Retina-skärmen visa ännu fler nyanser hela 25 procent fler. Så alla bilder och videor ser ännu mer verklighetstrogna ut.

Blixtsnabb dataöverföring
De båda supersnabba och superflexibla Thunderbolt 2-portarna ger stora utbyggnadsmöjligheter för iMac. Du kan till exempel ansluta snabb kringutrustning och överföra data upp till 40 gånger snabbare än med USB 2 och upp till 25 gånger snabbare än med FireWire 800. Du får också gott om bandbredd upp till 20 Gbit/s så att du kan seriekoppla flera enheter med hög hastighet och samtidigt få maximal genomströmning.

Nya tillbehör från Apple
Helt nya Apple Magic Keyboard, Apple Magic Mouse 2 och Apple Magic Trackpad 2 har utformats så att varje interaktion känns bättre än någonsin. Från det inbyggda, uppladdningsbara batteriet till den nya, slimmade designen alla har de förbättrats så att de blir smidigare att använda och har fler funktioner än förut. Tillsammans med iMac kan de uträtta stordåd.
Processor
Intel Quad-Core i5
Processorhastighet
3.2GHz
Minne
8 GB
Max minne
32GB
Hårddisk
1 TB Fusion Drive
Grafikkort
AMD Radeon R9 M390 2GB
USB
4st USB3.0
Operativsystem
OS X El Capitan
Pekdon
Magic Mouse 2
Tangentbord
Apple Magic Keyboard
Garanti
12 månader
Vikt
9.54kg
Bluetooth
4.0
Webbkamera
FaceTime HD
Skärm
27'' 5120x2880 Retina 5K (blank)
Nätverk
Gigabit Ethernet
Högtalare
Inbyggda högtalare
Thunderbolt
2 st
Klarna Delbetalning från 939kr/mån ( )
Lager:
Art.nr: DB-MK472KSA
Tillv. art. nr.: MK472KS/A
Vikt: 10 kg

Skanna våran QR Kod så att du alltid har websidan sparad!

Nyhetsbrev
Inställningar
Swedish  English 
Priser visas Inkl. moms
Reklam
     
Aktuella erbjudanden just nu !
Extern media spelare ... Extern media spelare HDD 3 TRB hÅRDDISK INGÅR
1 998kr
2 499kr 
8" HD Touch Screen DV... 8" HD Touch Screen DVD Player with GPS Navigation f...
3 766kr
8" Bil-DVD med GPS ti... 3G / WiFi / DVD / GPS / SD / Touchscreen / Bluetoot...
7 464kr
1TB Western Digital S... 1TB Western Digital Scorpio Blue SATA-600,8MB,5400R...
829kr
Populärt / Nytt
Copyright © Databutiken i Karlstad