Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter

produkt

Vill Du att vi installerar PC-komponenter åt dig i Din dator - när du uppgraderar eller köper ny hårdvara hos oss - klicka här. Tjänsten ingår när du köper en komplett dator av oss!

Apple iMac 21.5 Core i5 1.6GHz 8GB 1TB Intel HD Graphics 6000

Apple iMac 21.5'' Core i5 1.6GHz 8GB 1TB Intel HD Graphics 6000

Beskrivning:

1,6 GHz dubbelkärnig Intel Core i5 med 1 TB och 8 GB inbyggt minne och Intel HD Graphics 6000.

Innovationer du kan se:
21,5-tums (diagonalt) LED-bakbelyst skärm med IPS-teknik och 1920 x 1080 pixlars upplösning med stöd för miljontals färger. När du tittar på de här snygga 21,5-tumsskärmarna vill du förstås inte bli distraherad av någonting. Och det blir du inte heller, tack vare den fantastiska skärmdesignen som reducerar reflexer med 75 procent. Eftersom LCD-skärmen är sammanfogad med glaset ser innehållet på skärmen dessutom klarare och mer levande ut än någonsin.

IPS-teknik och LED-bakbelysning:
Den snygga iMac-skärmen ser bra ut oavsett från vilket håll du tittar på den. En teknik som kallas IPS (in-plane switching) ger en klar bild med suverän färgåtergivning ur nästan alla vinklar. Och LED-bakbelysningen ger full ljusstyrka direkt, utan fördröjning. När du vill kan du till exempel titta på ett bildspel från semestern tillsammans med hela familjen.

Fyra kärnor, oändliga möjligheter:
Nya iMac drivs av femte generationens Intel Core-processorer och är den snabbaste någonsin. Välj mellan dubbelkärnig 1,6 GHz eller fyrkärnig 2,8 GHz Intel Core i5-processorer.

Trimmad för högsta hastighet:
iMac-grafiken är kraftfullare på alla nivåer. NVIDIA GeForce 700-grafikprocessorer är snabbare än den tidigare generationen och har dubbelt så mycket videominne. Du får fler bildrutor per sekund i 3D-spel och du kan redigera hemvideor i HD-upplösning snabbare än någonsin förut. Och du kan få prestanda i nivå med separata grafikkort i 2,7 GHz iMac med integrerad Intel Iris Pro-grafik.

1 TB lagring:
För maximal prestanda kan du konfigurera iMac med upp till 1 TB Fusion Drive eller 256 GB flashlagring (SSD) istället för en vanlig hårddisk. Ta alla bilder du vill, köp all musik du gillar och filma allt du har lust med.

Snabbare 802.11ac Wi-Fi:
iMac har nu stöd för supersnabbt 802.11ac Wi-Fi. Om du ansluter den till en 802.11ac-basstation till exempel AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule får du tre gånger högre hastighet jämfört med föregående generation iMac.5 Den trådlösa räckvidden utökas också.

Thunderbolt:
Den lilla Thunderbolt-porten är supersnabb och superflexibel och ger oöverträffade överföringshastigheter och massor av utbyggnadsmöjligheter. Anslut högpresterande kringutrustning som externa hårddiskar, kameror, ljud- och videoutrustning eller till och med Mini DisplayPort-skärmar om du vill ha riktigt gott om skärmutrymme. Alla iMac-modeller har två Thunderbolt-portar, så du har alla möjligheter att skapa en arbetsstation utan begränsningar.

USB 3:
Allt får plats: skrivaren, digitalkameran, mobiltelefonen och dina externa hårddiskar. iMac har fyra USB 3-portar, som är upp till 10 gånger snabbare än USB 2. De ger dig möjlighet att ansluta massor av tillbehör, som din iPhone eller iPod, en skrivare och Apple USB SuperDrive. Och USB 3-portarna är helt kompatibla med dina USB 2-enheter.

Bluetooth:
Trådlös anslutning med Bluetooth 4.0 är också inbyggt, så att du kan använda trådlösa tillbehör som Apple Wireless Keyboard och Magic Mouse direkt, utan att behöva installera något.

Helt nya Apple Magic Keyboard, Apple Magic Mouse 2 och Apple Magic Trackpad 2
Apples nya tillbehör har utformats så att varje interaktion känns bättre än någonsin. Från det inbyggda, uppladdningsbara batteriet till den nya, slimmade designen alla har de förbättrats så att de blir smidigare att använda och har fler funktioner än förut. Tillsammans med iMac kan de uträtta stordåd
Processor
Intel Dual-Core i5
Processorhastighet
1.6GHz
Minne
8 GB
Max minne
16 GB
Hårddisk
1 TB 3,5'' SATA
Grafikkort
Intel HD Graphics 6000
USB
4st USB3.0
Operativsystem
OS X El Capitan
Pekdon
Magic Mouse 2
Tangentbord
Apple Magic Keyboard
Garanti
12 månader
Vikt
5.68kg
Bluetooth
4.0
Webbkamera
FaceTime HD
Skärm
21,5'' 1920x1080 Wide (blank)
Nätverk
Gigabit Ethernet
Högtalare
Inbyggda högtalare
Thunderbolt
2 st
Klarna Delbetalning från 504kr/mån ( )
Lager:
Art.nr: DB-MK142KSA
Tillv. art. nr.: MK142KS/A
Vikt: 10 kg

Skanna våran QR Kod så att du alltid har websidan sparad!

Nyhetsbrev
Inställningar
Swedish  English 
Priser visas Inkl. moms
Reklam
     
Aktuella erbjudanden just nu !
7 inch Android 6.0 Ca... 7 inch Android 6.0 Car DVD GPS Navigation for Chevr...
7 113kr
4 274kr
4 499kr 
7 inch Android DVD GP... 7 inch Android DVD GPS Navigation system for Audi A...
6 739kr
Populärt / Nytt
Copyright © Databutiken i Karlstad