Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter

produkt

Vill Du att vi installerar PC-komponenter åt dig i Din dator - när du uppgraderar eller köper ny hårdvara hos oss - klicka här. Tjänsten ingår när du köper en komplett dator av oss!

Det är insidan som räknas. Och utsidan. 13inch Apple MacBook Pro (Sve) Intel Core i5 3210M 4GB 500GB

Det är insidan som räknas. Och utsidan.
13inch Apple MacBook Pro (Sve) Intel Core i5 3210M 4GB 500GB Mac OS X 13.3 inches Intel HD Graphics 4000


BeskrivningMacBook Pro 13-inch


 
 Styrka. Lätthet. Skönhet. I perfekt samverkan.


MacBook Pro tillverkas ur ett enda aluminumblock ett ingenjörstekniskt genombrott som har ersatt många små delar med en enda. Höljet kallas Unibody. Och så fort du håller i MacBook Pro kommer du att märka skillnaden. Hela höljet är tunnare och lättare än på andra bärbara datorer. Den ser polerad och elegant ut. Den känns stark och tålig som gjord för ett liv i (och utanför) din portfölj eller ryggsäck. 

En skärm full av ljusa idéer.


Allt Apples formgivare och ingenjörer gör, gör de av en anledning. De har valt LED-bakbelyst teknik till MacBook Pro eftersom det gör skärmen ljusstark och otroligt tunn. De har valt att utforma skärmen med glas från kant till kant, inte bara för att är snyggt, utan för att det ger stabilitet. Och högst upp på skärmen har de gömt den inbyggda FaceTime HD-kameran. Med den kan du se din familj och dina vänner i härligt widescreenformat medan själva kameran knappt syns alls.FaceTime-HD-kamera


Med den nya FaceTime-HD-kameran kan du ringa videosamtal med FaceTime i 720p-upplösning.
 Massor av anslutningsmöjligheter.


MagSafe-kontakten och portarna för Gigabit Ethernet, FireWire 800, Thunderbolt, USB 3, SDXC och ljud in/ut på MacBook Pro ger dig alla anslutningsmöjligheter du behöver. 
MagSafe-strömadapter


Strömkontakten hålls på plats med en magnet och lossnar enkelt om någon skulle snubbla över sladden, så att din MacBook Pro inte riskerar att åka i golvet.Thunderbolt-port


Med Thunderbolt kan du ansluta höghastighetsenheter och högupplösta skärmar, som Apple Thunderbolt Display. Mini DisplayPort-enheter kan också anslutas direkt och VGA-, DVI-, dubbellänkad DVI- och HDMI-enheter kan anslutas med adaptrar (säljs separat)


 

Nya processorer och ny grafik. Så att du kan satsa allt du har.


Processorer i toppklass.


15-tums MacBook Pro innehåller Intels nya Quad Core Core i7-processorer på 2,3 GHz och 2,6 GHz, 6 MB delad L3-cache och Turbo Boost-hastigheter på upp till 3,6 GHz. Du kan dessutom skapa ännu snabbare konfigurationer. Välj Quad-Core Intel Core i7-processorn på 2,7 GHz med 8 MB delad L3-cache och Turbo Boost-hastigheter på upp till 3,7 GHz. Lägg till den nya tredje generationens SSD-hårddisk på 512 GB med SATA-gränssnitt. Den är upp till fyra gånger snabbare än en traditionell hårddisk. Öka lagringskapaciteten genom att uppgradera till en hårddisk på 1 TB.


13-tumsmodellen har också blivit snabbare, med antingen Intel Core i5 på 2,5 GHz eller Intel Core i7 på 2,9 GHz marknadens snabbaste mobila tvåkärniga processor. Processorerna har Turbo Boost-hastigheter på upp till 3,6 GHz och ger dig mera kraft till allt du gör.


 

Den senaste grafiken.


De nya integrerade Intel HD Graphics 4000-processorerna ger upp till 60 procent högre prestanda. 1 Den extra kraften gör att allt fungerar smidigare och snabbare. Dessutom är den extremt effektiv så att batteriet räcker längre när du är på språng.

När du använder grafikintensiva program växlar 15-tums MacBook Pro automatiskt till den nya separata grafikprocessorn NVIDIA GeForce GT 650M med upp till 1 GB videominne. Den är upp till 60 procent snabbare än den förra generationen,2 så du får högre bildfrekvens i 3D-spel och kan arbeta smidigare och snabbare med dina HD-videoprojekt. 

Den snabbaste, mest mångsidiga I/O som finns i en bärbar dator.


Tänk om du kunde få ut flera strömmar med okomprimerad HD-video från din MacBook Pro i så höga hastigheter att du skulle kunna redigera långfilmer i HD i realtid. Med Thunderbolt-tekniken kan du ansluta externa enheter som gör det möjligt. Den supersnabba och superflexibla Thunderbolt-anslutningen är upp till 12 gånger snabbare än FireWire 800 och har oöverträffade utbyggnadsmöjligheter
 

 


 

FaceTime HD-kamera. Säg hej i HD.


Se dina vänner tydligare med kristallklar HD-video i widescreenformat. Bilden är så klar och tydlig att det känns som om ni sitter i samma rum. Du kan ringa videosamtal i HD med 720p från din MacBook Pro till vilken Mac som helst som har en FaceTime-HD-kamera. Du kan också ringa videosamtal till iPad, iPhone 4, iPod touch och andra Intel-baserade Mac-datorer.Multi-Touch-styrplatta.
Du har fria händer.


Multi-Touch-styrplattan är det naturligaste sättet att interagera med datorn. Den rymliga, släta glasplattan ger dig gott om utrymme för gester. Zooma in och ut genom att nypa ihop eller föra isär fingrarna, svep för att bläddra mellan bilder, vrid för att rotera en bild och mycket mer. Den knapplösa designen låter dig klicka var du vill. Om du är van att högerklicka kan du göra det med två fingrar eller ställa in ett område för högerklick på styrplattan. Ju mer du använder Multi-Touch-styrplattan desto mer kommer du att undra hur du någonsin kunde klara dig utan den. 

 

Varar längre, laddar snabbare och hinner mer.


Nya MacBook Pro har otroligt lång batteritid. Samtidigt som den har kraftfullare processorer och snabbare grafik. En strömsnål processorarkitektur med integrerad videokodare och automatisk grafikväxling i 15-tumsmodellen är några faktorer som hjälper till att förlänga batteritiden. Du får ut upp till sju timmar på en enda laddning.
 

Den är väldigt bra på att nätverka.


MacBook Pro hittar automatiskt tillgängliga nätverk som du kan ansluta till med en klickning. Den senaste trådlösa 802.11n-tekniken med tre strömmar ger dig bästa möjliga prestanda och räckvidd.5 Även trådlös Bluetooth-teknik är inbyggd, så du kan använda alla dina trådlösa tillbehör direkt. 

Anslutningar för alla tillfällen.


Till Thunderbolt-porten kan du seriekoppla upp till sex externa enheter, inklusive en Apple Thunderbolt Display och Mini DisplayPort-enheter, och skapa en fullt utrustad arbetsstation. Tack vare stöd för video och åttakanaligt ljud är det enkelt att ansluta HDMI-kompatibla enheter som en TV eller stereo med en HDMI-adapter (säljs separat). Befintliga VGA-, DVI- och DisplayPort-adaptrar kan också användas.


De två nya USB 3-portarna är upp till tio gånger snabbare än USB 2. Och du kan fortfarande koppla in dina USB 2-enheter i samma port. Om du har enheter med FireWire 800 finns det en port för det också. Med SDXC-kortplatsen som har stöd för kort på upp till 64 GB är det enkelt att överföra bilder till och från MacBook Pro så att du kan redigera och dela med dig av dem direkt.
 


 
Bränn DVD-skivor på nolltid.


Bränn DVD-skivor på nolltid med 8x SuperDrive-enheten i MacBook Pro. Eftersom SuperDrive bränner skivor med dubbla lager (DVD:er med ett utrymme på nästan 9 GB) passar den utmärkt för säkerhetskopiering också.
 Allt ditt innehåll. På alla dina enheter.


iCloud lagrar och ger dig tillgång till din musik, dina bilder, kalendrar, kontakter, dokument och mycket annat från vilken som helst av dina enheter. När du tar en bild med din iPhone eller ändrar en mötestid på din iPad ser iCloud till att allt uppdateras på din Mac också.
 Specifikation
Kategori:Bärbar PC 
Tillverkare:Apple 
Releasedatum:2013-04-25
Leveranstid:1-3 arbetsdagar 
Skärm:13,3-Inch,LED,widescreen 
Processor:dual-core i5 2.5GHz 
Internminne:4 GB,1600 MHz 
Hårddisk:500GB, 5400 rpm 
Optisk lagring:8x SuperDrive 
Grafikkort:Intel HD Graphics 4000 
Ljudkort:Line out 
Nätverk:802.11n,IEEE 802.11a/b/g 
Anslutningar:Mini Display-Out,DVI-Out,VGA-out,HDMI-Out 
Operativsystem:OS X 
Webbkamera:Ja 
Minneskortläsare:Ja 
Batteri:Inbyggt 63,5 Wh litiumpolymerbatteri 
Klarna Delbetalning från 499kr/mån ( )
Lager:
Art.nr: AP-13
Vikt: 2 kg

Skanna våran QR Kod så att du alltid har websidan sparad!

Nyhetsbrev
Inställningar
Swedish  English 
Priser visas Inkl. moms
Reklam
     
Aktuella erbjudanden just nu !
Compact 12V / 2A powe... Nätadapter 12V / 2A
179kr
Zalman Extermal HDD C... Stödjer USB3.0 SuperSpeed med upp till 5.0Gbps
299kr
Populärt / Nytt
Databutiken Real Gami... Speldator med vattenkylning och ett det kraftfulla ...
13 999kr

Microsoft Windows 10 ... Vi installerar Windows och alla drivrutiner åt dig ...
999kr
1 976kr 

Corsair 16GB (2-KIT) ... Corsair 16GB (2-KIT) DDR4 3200Mhz Vengeance LPX
2 399kr

7" Bil-DVD GPS 3G Blu... 7" Bil-DVD GPS 3G Bluetooth för BMW E46
3 536kr

Copyright © Databutiken i Karlstad