Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter

Om Databutiken

Vill Du att vi installerar PC-komponenter åt dig i Din dator - när du uppgraderar eller köper ny hårdvara hos oss - klicka här. Tjänsten ingår när du köper en komplett dator av oss!

Databutiken i Karlstad är ett privatägt försäljningsbolag med eget lager och serviceavdelning. Databutiken bildades 2000 och lansering av webbshopen följande år. Verksamheten samverkar med flera av de ledande distributörerna i IT-branschen. Vårt sortiment innefattar vår egen exklusiva serie av stationära datorer och tillbehör samt bärbara datorer från ett flertals tillverkare på marknaden. 

Databutiken i Karlstads verksamhet riktar sig både till privatpersoner och företag vad gäller datateknik, datakomponenter, service och konsultering. Ta gärna en titt i butiken eller webbshopen då vi har ett brett sortiment med god lagerhållning.

Personalen är kunnig och serviceinriktad. Butiken har av Intel certifierats för vår expertis kring Intel-teknologi och applikationer. Vi har även god tillgänglighet och kundvana. Det vi kan erbjuda dig är förenkling, personligt service samt lättillgängliga produkter och skräddarsydda tjänster.

Databutiken i Karlstad har vid tre tillfällen diplomerats av Sveriges största kreditinformationsföretag, UC, för vår goda kreditvärdighet vilket möjliggör unika kreditresurser.

Databutiken i Karlstad är ett seriöst och professionellt företag enligt vår kundindex. Vårt ledord är god service och lättillgängliga produkter. Vi strävar efter att våra kunder ska få minnesvärda möten och att verksamheten fortsätter att utvecklas.

Vår butik är ca 1000 m belägen från Karlstad universitet mitt i Frödingshöjd.

Välkomna!
Nyhetsbrev
Inställningar
Swedish  English 
Priser visas Inkl. moms
Reklam
     
Aktuella erbjudanden just nu !
12 499kr
13 998kr 
Toshiba Sat. Radius i... Bra dator för skolan som man kan använda eller för ...
4 513kr
HP Pavilion 17-f102no PC Verklig prestanda på en stor och kristallklar skärm
8 278kr
Kompatibel med ... Kompatibel med Dell Latitude E6410 ATGE6410
698kr
Populärt / Nytt
NYA ZaapTV Greek - Gr... NYA ZaapTV Greek - Grekiska kanaler i kanonkvalitet
3 699kr

Backkamera passande V... Backkamera passande Volvo S40,S60,S80,XC90
794kr
1 138kr 

Microsoft Windows 10 ... Vi installerar Windows och alla drivrutiner åt dig ...
999kr
1 976kr 

Copyright © Databutiken i Karlstad